-Wat is back on track en voor wie is het bedoeld?

Back on track is een intensief drie maanden programma voor jou als vrouw als je verder wilt komen dan waar je nu bent. Of misschien ken je die plek wel, maar ben je van het spoor af geraakt. Door het krijgen van kinderen, door een drukke baan, door de pandemie. Je lichaam is niet meer zo sterk of strak als voorheen, je stresslevels zijn veel sneller hoog, je bent moe, komt niet meer tot sporten.

Je bent van nature een sterke vrouw die al veel bereikt heeft. Je voelt dat er meer is, maar je komt maar niet op die plek waar je wilt zijn. Of het lukt je nu niet alleen en je hebt een steuntje in de rug nodig: een buddy die naast je staat om vooruit te komen. Het is fijn als je eindelijk jezelf onder handen kunt nemen, waardoor je meer energie krijgt. Vol motivatie je doelen bereiken en inzichten krijgen, waardoor je na die drie maanden op het gewenste spoor zit en hiermee zelf verder vooruit kan. 

 

-Hoe ziet het programma eruit?

Allereerst een gratis intakegesprek. Daarna gaan we 12 weken aan de slag:
De ene week krijg je een kinesiologie sessie (onbewuste zaken door middel van spiertesten zichtbaar maken en dat balanceren).
De andere week krijg je een privé sessie pilates van een uur en als je dan helemaal diep je lichaam gevoeld hebt, dán gaan we een coachingsessie in van een uur. Hoe anders dan wanneer je dit vanuit je hoofd doet.
Mijn doel is echt om hoofd en lijf te verbinden en van daaruit stappen te maken. Zodat jij ook makkelijker kan voelen wat er nodig is en veel sneller kan groeien, dan maar in je hoofd blijven afwegen en ronddwalen.
Tussendoor krijg je nog huiswerkopdrachten en kun je contact met me opnemen als je motivatie of inspiratie nodig hebt.
We gaan aan de slag met stevig staan (letterlijk en figuurlijk), met balanceren van spieren, organen en meridianen van het gehele lichaam, stress loslaten, familieopstellingen, innerlijk kindwerk, doelen bepalen, waardes bepalen, beperkende overtuigingen, dagritme én beweging.
Je bent altijd sterk geweest en hebt veel alleen voor elkaar gebokst. Nu mag je een buddy aan je zijde gunnen om er juist niet alleen voor te staan.
Ik ben Loes Buijs en ik ben er voor jou. Samen sterk.

Het transformatieproces doe je uiteindelijk natuurlijk zelf!

Start vanaf januari 2022. Wanneer jij instapt, gaan de 12 weken in.

 

-Wat levert het op?

1)      Inzicht waar blokkades zitten. Persoonlijke groei.

2)      Los kunnen laten wat je niet meer dient. Minder stress.

3)      Motivatie om het goede uit jezelf te halen. Goede energiebalans.

4)      Voelen wat je wilt doen om je doelen te bereiken. Vanuit je hart leven.

5)      Gezonde leefstijl. Je eetpatroon verbeteren en in beweging komen.

6)      Grotere belastbaarheid. Je zal meer aankunnen.

Alles bij elkaar: sterk staan!

Als een boom die stevig geworteld is. Stevig en sterk, in weer en wind.

 

-Wie is de persoon achter Back on track?

Dat is Loes Buijs. Loes is van oorsprong verpleegkundige en begon in 2015 haar eigen kinesiologiepraktijk in Vlijmen. Ook werd ze docent ‘stress release’ bij Welkin, opleidingsinstituut voor kinesiologie. Daarnaast was ze zo gek op pilates dat ze ook daarin de instructeursopleiding heeft gedaan. Dit alles bij elkaar, maakt dat Loes altijd bezig is met het menselijk lichaam. Ze vindt het prachtig de kennis van technieken uit kinesiologie en pilates te combineren om iemand sterk te doen staan. Zowel mentaal als fysiek.

 

-Wat mensen zeggen over Loes:

‘Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik word blij als ik jou zo passievol bezig zie.’

‘Doordat jij spieren test, wordt alles zo snel zo zichtbaar, een soort korte route naar de oorzaak.’

‘Geen onderwerp is jou te gek. Echt álles is bespreekbaar. Dat maakt dat ik me heel veilig voel.’

‘Je bent niet bang om te zeggen wat je denkt. Maar de manier waarop, maakt dat ik het helemaal kan aannemen. Het is een soort van liefdevol confronteren. Precies wat ik nodig heb'.

 

-Investering:

De tijd bedraagt drie intensieve maanden en de prijs daarvoor is 1950 euro.

Mocht je in loondienst zijn, kun je dit uit je persoonlijk budget betalen of overleggen met je HR afdeling of het vergoed wordt onder persoonlijke ontwikkeling.

Wat ik verder van jou als investering vraag, is commitment.

 

- Ben je enthousiast? 

Neem dan contact me met op via loes@loesbuys.nl, dan plannen we een telefoongesprek of zoom sessie in. Je krijgt dan sowieso een gratis kennismakingsgesprek. Want het is belangrijk dat het van twee kanten klikt.

Ready to go back on track?